Pasen in de aanbieding

Pasen in de aanbieding

  • On 13/03/2024
  • boeken

Het is al weer bijna Pasen (voor de niet al te agenda-vasten: 31 maart en 1 april 2024 zijn 1e en 2e paasdag). En laat ik daar nu net een fijn bijpassend (bijpaasend) boekje bij hebben: “het jaar van het paaskonijn”.
‘Ik kom jouw werk overnemen,’ zei het konijn tegen de paashaas. ‘Jij bent nu lang genoeg paashaas geweest. Ieder jaar doe je hetzelfde. Dat kan ik ook. Dat kan ik beter. Het is tijd voor iets anders. Het is tijd voor het paaskonijn.’
Het ambitieuze paaskonijn denkt het beter te weten, maar zoals dat hoort in dit soort vrolijke boeken, er zijn wel wat beren op de weg (en krokodillen en olifanten en slangen). Er is zelfs een kort optreden van kip-carnaval, in dit zalige boek voor bij het paasontbijt!!

En je kunt het bij mij kopen. Voor een habbekrats, een appel en een ei, en de verzendkosten (in totaal €7,50 binnen Nederland). Stuur me een mailtje (info (@) abyhartog (punt) nl), en ik maak het in orde.
Woon je bij me om de hoek, dan kost het boek maar €4,-. Wil je er niet één maar veel, laat het me weten en we verzinnen iets.

NB: Het boekje verscheen voor het eerst in 2006, heeft 28 pagina’s en meet 18 bij 15 cm.