Contact

info@abyhartog.nl

5 comments

 1. Margreet says:

  Hi Aby,

  Met veel plezier denk ik terug aan het moment dat je op de kinderboekenmarkt een stuk voorlas over een leeuw die een kind op at.. Je vroeg daarbij hulp en mijn dochter bood zich spontaan aan! Ze schrok zich rot toen de vader van het kind dat opgegeten werd de leeuw op z’n kop hield… jij pakte haar nl bij haar voeten en schudde haar heen en weer:-)
  Dit schoot me te binnen toen ik afgelopen week (4 mei) voor de Hollandsche Schouwburg stond (waar we bij een heel bijzondere herdenking waren geweest). Klopt het dat ik je daar zag? (of heb je een dubbelganger;-) )
  Je boeken van ezel en beer lees ik wekelijks voor aan de kermis- en circuskinderen waar ik les aan geef!
  Lieve groetjes,

  Margreet

 2. admin says:

  Hallo Margreet,
  Wat fijn dat jullie aan dat optreden zo’n levendige herinnering hebben. En het is altijd leuk een leeuw bij de voeten te pakken :).
  Ik was inderdaad bij de schouwburg, howel mijn broer duidelijk familie van mij is en er ook was, denk ik niet dat jullie ons verward hebben.
  Dank voor je mail!
  Aby

 3. Nina bastiaansen says:

  Hoi, Aby ik ben Nina ik zit in groep 6 en ik houd mijn spreekbeurt over Noor en haar wegloopouders een boek van jou ik vroeg me af of je wel eens een prijs hebt gewonnen met een boek van jou?
  En ben je al met een ander boek bezig?

  Gr Nina

 4. Catherine Solley says:

  Hello Aby! Met you at Freshwater Bay. Would like to buy one at least of your books please let me know how to do this! Best regards, Catherine.

 5. Philipp Reinhard says:

  Sehr geehrter Herr Hartog,

  wäre es möglich für das Seminar “Aktuelle Kinderliteratur im Deutschunterricht” an der Pädagogischen Hochschule in Heidelberg, die ein oder andere Leseprobe ihres niederländischen Originals „PAS OP voor de ezel en de beer” digital zu bekommen.

  Im Seminar soll es darum gehen, die deutsche Übersetzung und das niederländisches Original punktuell zu vergleichen und zu eruieren, inwiefern diese sich in Sprache und Illustration unterschieden.

  Mit freundlichen Grüßen
  Philipp Reinhard
  Student der Pädagogischen Hochschule Heidelberg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *