Kinderboekenweek 2022. Kom je ook?

Joehoe! Kinderboekenweek. De leukste (en langste) week van het jaar.
Zoals altijd mag ik weer op allerlei plekken komen vertellen, voorlezen, tekenen en spelen. Vier scholen bezoek ik via de SchrijversCentrale of De SchoolSchrijver. Maar ik ga ook naar wat bibliotheken en een boekhandel, en daar kan je bij zijn, als je dat wilt.

Op woensdag 5 okt begeleid ik van 15.30 tot 16.30 voor de vierde keer een verhalenlab in de OBA op het Mercatorplein in Amsterdam. Hier vind je er meer over.
Op zaterdag 8 okt ben ik van 10.30 tot 11.30 in de OBA in Amsterdam Noord, op de Van der Pekstraat (info vind je hier). Even later, van 13.30 tot 14.30 ben ik in de OBA in Amsterdam Slotermeer (met wat informatie hier). Wat ik daar ga doen weet ik nog niet precies, maar groen en leuk en leerzaam wordt het zeker.
Op zondag 9 okt ben ik om 14.00 in De Nieuwe Boekhandel in Amsterdam West, om te spelen met taal en voor te lezen. Ook daar is info over.
En woensdag 12 okt begeleid ik van 15.30 tot 16.30 voor de vijfde en laatste keer het verhalenlab in de OBA op het Mercatorplein in Amsterdam.
Ik hoop je te zien!

Share on Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *